Vi sørger for gode mat- og drikkeopplevelser i forbindelse med ditt besøk!

Gjennom samarbeid med lokale leverandører som leverer gode og sunne råvarer, sørger NOVA Spektrum for velsmakende måltider basert på et ønske om å få frem viktige sider ved de norske og nordiske mattradisjonene.

Opplev Lillestrøm Lobby eller et av NOVA Spektrum sine signaturprodukter som er laget med kjærlighet for ekte matkvalitet, eller gå for et måltidsalternativ som først og fremst er tilpasset deg som har behov for noe raskt og enkelt å spise på farten. Lillestrøm Lobby er et spisested ved inngang vest, og tilbyr førsteklasses matopplevelser i norsk og nordisk brasseristil. Spisestedet har 130 sitteplasser og en variert lunsj- og middagsmeny med retter basert på ekte kvalitetsråvarer fra lokale produsenter.

Les mer om Lillestrøm Lobby her

Øvrige mattilbud 

I Glassgaten finner du flere serveringstilbud på Vei og Anlegg.

Cafe Nordic

Cafe Nordic sørger for at du blir mett gjennom en variert meny bestående av hjemmelagede varme og kalde retter som våre dyktige kokker sørger for. Nordic tilbyr flere retter som blant annet finnbiff med rømme fra Rørosmeieriet og dagens fisk med hvitvinssaus og ferske grønnsaker. 

Du kan også gå for en fristende salat eller hva med en nysmurt surdeigs-baguett?  Det finnes også et assorterte ferske nystekte bakevarer som kanelboller og et bredt utvalg av kalde og varme drikkevarer. 

Stoltheten er et førsteklasses rekesmørbrød med ferske håndpillede reker fra helgelandskysten i Nord-Norge – det må du prøve!  

Pizza

Pizza er godt om du har lyst på et raskt måltid? Legg turen innom Pizza som ligger sentralt i glassgata ved hall D. NOVA Spektrum sørger for å ha et variert utvalg av nystekte pizzaer klare til du kommer. Velg en bit fra hver av dine favoritter, eller gå for den du liker best. Det tilbys pizzaer med både rød og hvit saus. Test gjerne potet og rosmarin pizza med den anerkjente kvalitetsosten Nýr fra Grøndalen gård, «Cæsar» med kylling og bacon eller klassikeren med spekeskinke og ruccola. 

Grill

Rett utenfor hall C finner Grill der som sørger for et kjapt måltid basert på råvarer fra anerkjente produsenter. Her tilbys hamburgere og ekte kvalitetspølser fra den lokale samarbeidspartneren Rosenberg spiseforretning. Rosenberg har sitt eget pølsemakeri og har gjennom generasjoner forvaltet lokale mattradisjoner som alle kan oppleve.

Grill har i overkant av 100 sitteplasser. Åpningstidene tilpasses til det enkelte arrangement.

For full oversikt over alle spisesteder og utstillere last ned hallkart her