L5 Navigation etablerer en ny avdeling i Nord-Norge. L5 Arctic settes i gang i samarbeid med et firma som allerede kjenner forholdene. Sjekk hvilket.

Tekst: Jørn Søderholm

Morten Nyrud og Rolf Michaelsen - L5
Drifsleder Morten Nyrud t.v i Polarsirkelen Mekaniske. Daglig leder Rolf Michaelsen i L5 Navigation t.h. (Foto: L5 Navigation)

MO I RANA: – Kjempestolt! Dette er en ordentlig gladnyhet vi har gledet oss til å fortelle om, sier daglig leder Rolf Michaelsen i L5 Navigation AS.

Den nye avdelingen har fått det kledelige navnet L5 Arctic, og etableres i Mo i Rana i samarbeid med Polarsirkelen Mekaniske.

L5 Arctic

– Denne strategiske utvidelsen er et betydelig skritt i vårt mål om å styrke tilstedeværelse og tilgjengelighet for kunder i Mo i Rana og nærliggende områder, sier Michaelsen i en pressemelding.

L5 Navigation har etablert seg her i landet og bygget et renommé med innovative løsninger, tilpasset kundenes behov i kostnadseffektive løsninger.

Selskapet leverer primært maskinstyring, stikningsverktøy og eller posisjoneringsteknologi for geodesi, entreprenører og gruveindustrien, samt spesialisert måleverktøy for bergsprengning.

TIPS OSS: Foregår det noe i bransjen vi bør skrive om? Tips oss om nyheter, bra utstyr, bra folk og ellers ting andre i bransjen kan ha nytte av å vite om. Ta kontakt med redaksjonen på epost.

Maskinstyring, stikning og posisjonering

– Med slagordet ” åpne, ærlige og tilgjengelige” har L5 Navigation alltid satt kundenes behov i sentrum. Med den nye avdelingen L5 Arctic skal vi bygge en naturlig utvidelse av selskapets tilbud. Her skal vi gi et bredest mulig spekter av produkter og tjenester direkte til kundene, sier driftsleder Morten Nyrud i Polarsirkelen Mekaniske.

Han er særdeles entusiastisk over det nye partnerskapet med L5 Navigation.

– Vi har allerede kompetanse til å tilby installasjon, montering og teknisk støtte for selskapets produkter i regionen. Dette samarbeidet gir våre kunder førsteklasses tilgang til kvalitetsprodukter og tjenester, sier Nyrud.

Daglig leder Rolf Michaelsen i L5 Navigation kunne ikke vært mer enig, og er minst like entusiastisk.

I nærheten av kundene

Litt fordi L5 Navigation dermed styrker sin stilling ytterligere i hans egen hjemlige landsdel, og mest fordi det bygger opp under selskapets mål: Å gjøre posisjoneringsutstyr tilgjengelig for alle som trenger det.

– Forpliktelsen til ærlighet, åpenhet og tilgjengelighet er nøkkelen til suksessen vi har gjort. Kundene kan stole på produktene vi leverer og vite at vi er her for dem. Både før, under og etter kjøpet. En viktig brikke i dette er å være i nærheten av kundene, sier Michaelsen.

Etableringen av L5 Arctic i Mo i Rana blir det syvende kontoret i Norge, og representerer et betydelig skritt mot å oppfylle dette målet. Selskapet ser frem til å betjene kundene i regionen og styrke sin forpliktelse til å være der for dem, fra start til slutt.

På Vei og Anlegg til våren kan du møte Morten Nyrud, Rolf Michaelsen og ellers representanter fra alle syv avdelinger i L5 Navigation ansikt til ansikt, høre mer om løsningene og se eksempler på hardware, programvare og løsninger i praktisk bruk.