Volvo Maskin AS ble kåret til beste stand på Vei og Anlegg 2024. – Veldig moro å høre juryens begrunnelse. Det var akkurat det vi tenkte da vi planla standen, sier vinneren.

Beste Stand Vei og Anlegg 2024: Volvo Maskin AS
Fra venstre: Jarle Bjørløw, Kristin Lesser, Tom-Feddie Jensen, Janne Bigseth, David Kristianslund og Arne Knaben i Volvo Maskin AS. (Foto: Jørn Søderholm)

Prisen og diplomet for Beste Stand på Vei og Anlegg 2024 gikk til Volvo Maskin AS. Vinneren ble kåret og diplomet overrakt fredag ettermiddag.

– Det er jo veldig gøy å få den prisen. Dette er en happening i bransjen, og vi har lagt ganske mye jobb i å få det slik. Det var veldig moro å høre juryens begrunnelse. Det var i veldig stor grad det vi har tenkt på når vi planla standen, sier salgs- og markedsdirektør David Kristianslund i Volvo Maskin AS.

Volvo Maskin Beste Stand Vei og Anlegg 2024
David Kristianslund i Volvo Maskin intervjues av Christian Aarhus i Byggeindustrien. (Foto: Jørn Søderholm)

Juryen har vurdert alle stander på messen etter en rekke kriterier:

  • Stoppeffekt
  • Betjening og personell
  • Kreativitet
  • Lyssetting
  • Innhold
Se intervjuet etter tildelingen av prisen for Beste Stand på Vei og Anlegg 2024. (Video: Bygg.no)

Juryens begrunnelse:

Vinneren har en stor stand med mye innhold. Standen fremstår oversiktlig og luftig, og inviterer i stor grad besøkende inn. Den er luftig og oversiktlig, med et moderne visuelt uttrykk.

Vinnerens utstilling viser en stor bredde i både typer utstyr, størrelser, teknologi og drivlinjer. Vinnerens utstilling speiler i stor grad utviklingen i anleggsbransjen som helhet, med tydelig eksponering av både dagens og fremtidens teknologi. Standens to viktigste nyheter er et godt uttrykk for vinnerens posisjon og ambisjoner, der én av nyhetene er en verdenspremiere på en utslippsfri, hydrogendrevet gravemaskin.
Standen inneholder flere elementer med en sterk stoppeffekt. Sammen med den store bredden og inndeling i flere soner inviterer den gjestene til å tilbringe mye tid på standen.

Vinneren har etter juryens mening i stor grad tilpasset sin stand til innendørs utstilling.

Vi gratulerer vinneren av Beste Stand på Vei og Anlegg 2024: Volvo Maskin AS.

Juryen har bestått av:

Wenche Kjølen, X-Ide grafisk hus
Arve Brekkhus, Byggeindustrien
Jørn Søderholm, pressesjef Vei og Anlegg