Owren AS

OWREN AS er et familieselskap som ble startet i 1951, lokalisert i Vingrom, få kilometer sør for Lillehammer. Ideen om forenkling av transport, var en av faktorene som dannet grunnlaget for det som i dag er en fremtidsrettet bedrift med teknologi i høysetet.

Fra hovedkontoret på Vingrom leveres det høyteknologiske maskiner til hele Norge. Har vi ikke maskinen du trenger, så hender det vi lager den!

OWREN er eneste norske importør av snøprepareringsmaskiner, beltegående nyttekjøretøy og vegetasjonsutstyr fra kvalitesmerket PRINOTH, som er en anerkjent italiensk produsent og leverandør. Samarbeidet mellom OWREN og PRINOTH har pågått i over 35 år, og er myntet på gjensidig respekt og utvikling.

Verdifulle kundeforhold Lojale og tillitsfulle kunder samt flinke og lidenskapelige ansatte er to av OWRENs sterkeste ressurser. Vi er ikke fornøyde før våre kunder er 100 % fornøyde, derfor er våre kunderelasjoner både langvarige og sterke. Vi følger kunden fra første kontaktpunkt er knyttet til maskinen byttes inn i en ny maskin.

Ved maskininnbytte starter som regel en ny syklus i kunderelasjonene våre; da har vi lært hverandre bedre å kjenne, og kompetansenivået er hevet. Steget videre går derfor enda mer smertefritt enn foregående prosess. Kjøp av våre produkter innebærer store investeringer, og vi yter hele tiden vårt beste for at en prosess som i utgangspunktet er svært kompleks, oppfattes som oversiktlig og trygg.

Hva får du som kunde av OWREN?
Som kunde av OWREN får du en leveranse som er i henhold til krav og bestilling. Du får rådgivning gjennom hele kjøpsprosessen, og vi hjelper deg med å identifisere den beste løsningen både på kort og lang sikt. Vi hjelper deg med finansieringsmuligheter, behovsavklaring, mulighetsområder og kravspesifikasjon. Vi har lang erfaring med bestilling og produksjon av maskinene, og kjenner derfor godt til muligheter så vel som mulige fallgruver. Våre kunder skal være trygge på at prosess og levering skjer på et meget høyt, kvalitativt nivå.

Serviceavdeling Serviceavdelingen vår består av dyktige mekanikere som virkelig brenner for maskinparken vi leverer. Våre kunder kan derfor være trygge på å få hjelp hvis noe uforutsett skulle skje med maskinene, og hjelpen kommer på kort tid. Vår stolthet ligger i maskiner i drift.

PRINOTH er en verdensomspennende leverandør og produsent av snømaskiner, beltegående nyttekjøretøy og vegetasjonsutstyr. Med italiensk opphav er selskapet helt i forkant når det gjelder innovativt og brukervennlig design, og effektive og miljøvennlige løsninger.
OWREN er stolt samarbeidspartner med PRINOTH, og har påvirket PRINOTH sin produktutvikling gjentatte ganger. Samarbeidet startet i 1983, og ble en milepæl for OWRENs virksomhet.

Vi er importøren med lengst fartstid i PRINOTH sin portefølje, og er derfor meget trygge på at produktene vi tilbyr er av ypperste kvalitet, i alle ledd. Besøk gjerne PRINOTH sine hjemmesider for mer informasjon.