Vår nye messearena på Norges Varemesse, Lillestrøm

Vei og Anlegg er Nordens største anleggsmesse og arrangeres neste gang 5. – 8. mai neste år. Messen har flyttet til Norges Varemesse hvor vi har 28.000 kvm utstillingsområde inne, i tillegg er det åpnet for at de aller største maskinene kan vises ute.

For veldig mange i bransjen er Vei og Anlegg vårens vakreste eventyr, og Maskingrossisternes Forening (MGF) gleder seg til å kunne tilby en utstilling som ikke påvirkes av dårlig vær og grunnforhold. Vi skaper noe nytt med de mulighetene Norges Varemesse gir oss, men er oss bevist at vi skal ta vare på og forvalte arven og de gode tradisjonene som våre besøkende kjenner fra tidligere messer, sier prosjektleder Gry Ingebretsen. Hun poengterer også at det fortsatt skal være gratis å besøke messen, og at alle er hjertelig velkomne!

Sammen med en bredt sammensatt ressursgruppe arbeider Gry og resten av de ansatte i MGF for at Vei og Anlegg fortsatt skal være en maskin- og folkefest, og at alle de arrangementene som har vært i tilknytning til tidligere messer skal videreføres og forbedres i det nye konseptet.

MGF er opptatt av at messen viser et så bredt spekter av maskiner og utstyr som mulig og ønsker å invitere alle som har produkter eller tjenester til bransjen til å booke stand på messen allerede nå. Vi har lenge planlagt denne salgsstarten, og har vurdert at vi ønsker å opprettholde datoen selv om det råder en del usikkerhet i forbindelse med Korona-utbruddet i markedet nå, sier direktør Tone Lindberg Grøstad. Det kan jo være godt å fokusere på det som fortsatt går som normalt og som har en horisont til etter at vi er kommet gjennom denne krisen, fortsetter Grøstad.

Nytt denne gangen er at det ikke vil arrangeres en kick-off for salg som tidligere år. MGF er opptatt av å følge myndighetenes anbefalinger for å unngå smittefare, og vil unngå å samle bransjefolk. Salgsstart skjer digitalt på messens hjemmeside veioganlegg.no MGF åpner for å bestille stands i morgen, torsdag 19. mars klokken 12:00, og det vil være førstemann-til-mølla-prinsippet denne gangen også.

For mer informasjon om messen viser vi til hjemmesiden eller til å kontakte oss på epost gry@mgf.no Det vil ikke bli mulig å booke stand via denne epostadressen understreker Ingebretsen.