Vei og Anlegg 2012

Vei og Anlegg 2012

Under åpningen holdt Kåre Valebrokk et retorisk kraftig kåseri med et skråblikk på verden og anleggsbransjen.

– Han uttalte at den norske bygg- og anleggsbransjen ville vokse stort de kommende år. Med denne veksten mente Valebrokk at vi ville komme til å få knallhard konkurranse fra utlandet.

Jonas Gahr Støre og Pekka

Vi skal øke stolthetsfølelsen hos yrkes-ungdom

UNG 300 utfordret Støre i valgkampen, og Pekka fikk kjenne litt på hvor angrepsklar og taktisk han var.

Nå gleder Pekka seg skikkelig til Vei og Anleggsmessen, der skal han vise nye krefter og sørge for at om lag 350 ungdommer fra yrkesfaglige linjer skal få se og oppleve hva anleggsbransjen har å by på av yrkesvalg.

Vei og Anlegg 1984

Vei og Anlegg 1984

Etter flere messer på Ullevål Stadion, en tur innom Fornebu flyplass så måtte MGF se seg om etter et egnet areal for fremtidige messer utenfor Oslo.

Erik Presthus Epiroc

Vært med så lenge jeg husker

Vei og Anlegg er Nordens største anleggsmesse, og vi har vært med på den så lenge jeg kan huske. Det er et event, en opplevelse og en møteplass som ingen i bransjen vil være foruten. Og denne gangen vil det komme til å bli ekstra spennende.

Vei og Anlegg 2000

Vei og Anlegg 2000

Revolusjonerende teknologi i anleggsmaskiner ved tusenårsskifte. Fagbladet Anlegg & Transport har gjennom mange år hatt fyldige reportasjer i utgaven etter Vei og Anlegg, og de skrev blant annet følgende om Cat 365B-graveren…

Sjekk hvor mye du kan tjene som lærling!

Det er ganske klare regler for hvordan lærlingene skal avlønnes. Men det er snakk om minstelønninger, og siden svært mange bedrifter mangler fagfolk, kan det bli mer. Du slipper studielån, som folk sliter med i årevis. I stedet begynner du å tjene litt..

Arne Knaben og David Kristianslund bilde

Vi driver i en relasjonbransje

Volvo Maskin har største stand på messen og de gleder seg til messen. Å treffe sjåførene, brukerne av maskinene våre, få deres tilbakemeldinger og snakke med dem om deres hverdag, er virkelig noe vi ser fram til i lang tid på forhånd.

1987-VeiogAnlegg

Vei og Anlegg 1987

Det ble arrangert charter-turer fra våre naboland og det kom besøkende helt fra Saudi Arabia til Hellerudsletta….

Gjerstad messebilde

Gleder meg til å møte kundene våre

Jeg gleder meg virkelig til å være på en fysisk messe og møte kundene våre, sier Stig Kjetil Haugsvær i Gjerstad. Det er ingen tvil om at man både bør følge Vei og Anlegg i sosiale medier, og ikke minst være til stede på messen, sier han med ettertrykk.

Vei og Anlegg 2003

Under 2003-messen var det Bilia Maskin som hadde den største standen, men det var som vanlig flere som hadde store stands, deriblant Nanset Standard….

Espen i Epiroc bilde

Borerigg med batterikraft

Espen Paulseth, markedssjef underjord hos Epiroc Norge, foran tre-boms-riggen XE3C. Dette er en borerigg som har vært på det norske markedet i flere år, og brukes i vei- og jernbanetunneler over hele landet….

Topp moderne tradisjonsbedrift

Det er lenge siden vi begynte med elektrisk drift av mobile maskiner. Faktisk leverte vi vel de første så tidlig som for 20 år siden eller noe slikt, sier daglig leder Thor Åge Gitmark….

Vei og Anlegg messe 2006

Vei og Anlegg 2006

Det var gode tider i anleggsbransjen det året og Bjøro Håland hadde flere strenger å spille på. Som maskinselger kunne han vise frem nye….

Hørt om Efficient Load Out?

Dette systemet er tilgjengelig for alle typer entreprenører som har en gravemaskin som laster et antall lastebiler sier David Kristianslund, salgsdirektør Volvo Maskin AS….

1997_VeiogAnlegg_GårdIndustri

Vei og Anlegg 1997

Miljøaktivisten Kurt Oddekalv fra Norges Miljøvernforbund, fortalte om ombruk og gjenvinning av brukte bygningselementer…..

Vei og Anlegg 1974

Vei og Anlegg 1974

Oljekrisen som rammet den vestlige verden i 1973, gjorde at flere store maskinprodusenter ikke klarte å levere til avtalt tid, noe som preget….

Liebherr beste stand 2018

Hils på Corinna hos Liebherr-Norge

Messe er travle dager, avbrekk fra hverdagen, møter med hyggelige og blide mennesker. Som utstiller på messa er dette høydepunkter….

Vei og Anlegg messe 1991

Vei og Anlegg 1991

Besøkstallet for messsen falt og etter messen i 1987 stupte maskinsalget frem til 1990. Det var knyttet stor spenning til årets messe….

Vei og Anlegg 2009

Fra rekordsår til «full brems» over natta i anleggsbransjen kom 2009-messa som en positiv innsprøyting. Maskinforhandlere mobilisert og ….

Hils på Jenny hos Pon Equipment

Hils på Jenny hos Pon Equipment

Er du nysgjerrig på hva Jenny hos Pon Equipment skal i februar 2022 og hvorfor hun GLEDER seg? Jo TAKK for at du spør sier hun, jeg skal …. LES MER

Vei og Anlegg 1969

En vellykket utstilling i 1966 medførte at Maskingrossisternes Forening (MGF) ble forespurt av Nordisk Vegteknisk Forbunds om vi kunne ….

Vei og Anlegg 1966

Under Den Tekniske Messen i 1966 ble noe av utstillerarealet ved Norges Varemesse på Sjølyst brukt til å vise frem anleggsmaskiner. Blant utstiller….

Sitter du godt?

Sittekomfort er viktig hvis du tilbringer store deler av din arbeidsdag sittende i en arbeidsmaskin. Det kan Age fortelle deg alt om på messa i februar 2022.
MEN vi ville snakke med Aage om ….