Takk og takk for fantastiske messedager

Vi er på på Facebook og Instagram følg oss der.
Registrer deg på vårt nyhetsbrev så holder vi deg oppdater når vi nærmer oss neste messe i april 2024.

20.281 besøkte Vei og Anlegg 11. – 14. mai 2022

Administrerende direktør Tone Lindberg Grøstad i Maskingrossisternes Forening (MGF), som står bak Vei og Anlegg, er veldig godt fornøyd med gjennomføringen av arrangementet.

Liebherr Håkan

Liebherr søker flere folk:

Liebherr er et europeisk, familie-eid selskap. Det betyr at vi selger og vedlikeholder maskiner som er produsert i Europe, og med reservedeler som vi i stor utstrekning har produsert selv.

Liebherr er i sterk vekst, så dersom du har erfaring fra de forskjelligste sider av anleggsbransjen, og kan tenke deg en jobb i et moderne, fremtidsrettet firma, er det bare å ta kontakt.

UNG300 med Pekka

Velkommen til vår ungdomssatsning onsdag 11. mai

Ungdomsarrangement kl. 12:00 i Jan Mayen, 2. etg på messesenteret. Der vil ungdom snakke til ungdom om YRKESSTOLTHET OG VEIEN TIL MANGE MULIGHETER INNEN ANLEGGSFAG
arrangementet er i regi av UNG300 og Pekka Lundefaret – VELKOMMEN!

Tone ML Grøstad bilde

Fulle haller på Vei og Anlegg

Onsdag 11. mai klokken 10.00 er et tidspunkt messesjef Tone L. Grøstad i Maskingrossisternes Forening (MGF) har sett frem til lenge – da kan hun ønske velkommen til den 17. utgaven av Vei og Anlegg.

Nasta AS: Til å stole på!

Hitachi har jeg alltid hatt trua på jeg. Det har ikke grunn til å velge noe annet. Slik ordlegger han seg, Aslak Gjerberg hos Arco Entreprenør AS, når han blir bedt om å si noe om en av selskapets nyinnkjøpte utslippsfrie maskin. 
En gjenganger i våre kundehistorier og kundereferanser har vært at vi er til å stole på! Dermed er dette blitt til vårt slogan for Vei og Anlegg 2022: Til å stole på! Hos oss skal du føle deg trygg som kunde også etter du har kjøpt maskin sier markedsansvarlig Jannike Vestrum Hansen.

besøkende Vei og Anlegg 2015

Vei og Anlegg 2015

Vei og Anlegg 2015 ble en kjempesuksess – rekordstort antall utstillere, areal og besøkende, og i tillegg meldte mange utstillere om rekordstort salg i løpet av de fem messedagene.

LNS jern-erna

En betydelig aktør fyller 60 år

Vi er vel ikke helt sikker på datoen, men vi markerte nå jubileet utpå høstparten. Med årene har vi rukket å bli en betydelig aktør innen våre nisjer, og da spesielt tunnelbygging. Og vi har faktisk aktivitet fra pol til pol!

1980 Vei og Anlegg, Vovlo, gravemaskiner

Vei og Anlegg 1980

Messen måtte flyttes på grunn av idretten. Et nytt sted måtte finnes og valget falt på Fornebu flyplass. Her leide MGF et areal på 35.000 kvm til utstillerplass. Blant nyhetene på messen i juni var hjullasteren…

Erik Sollerud bilde

Vi vil vise fram løsningene våre

Det er KLART at vi skal være med på Vei og Anleggsmessa! Vi er en løsningsleverandør, og vi skal møte kundene våre – og dem vi håper skal bli det – for å vise oss skikkelig fram. Det finnes knapt en bedre arena for oss å gjøre det på enn Vei og Anlegg, ifølge Erik Sollerud, Administrerende direktør i Pon Equipment.

Tøffe maskiner - barnebok

Er noen født med et «traktor-gen»?

Boken har rett og slett en presentasjon av ulike maskiner både for vei, anlegg og landbruket. En bok som forlaget vel har sagt passer for 3+ år. Og i det ligger det faktisk at vi voksne skal kunne lese i boken sammen med barna. For det er jo ikke alle som kjenner alle delene i en anleggsmaskin eller noe som landbruket benytter, så dermed har jeg laget et lite «oppslagsverk» der beskrivelsen gjør at de voksne kan ha svar på rede hånd når ungene spør «hva er det, hva er det eller hva er det?»

Vei og Anlegg 2012

Vei og Anlegg 2012

Under åpningen holdt Kåre Valebrokk et retorisk kraftig kåseri med et skråblikk på verden og anleggsbransjen.

– Han uttalte at den norske bygg- og anleggsbransjen ville vokse stort de kommende år. Med denne veksten mente Valebrokk at vi ville komme til å få knallhard konkurranse fra utlandet.

Jonas Gahr Støre og Pekka

Vi skal øke stolthetsfølelsen hos yrkes-ungdom

UNG 300 utfordret Støre i valgkampen, og Pekka fikk kjenne litt på hvor angrepsklar og taktisk han var.

Nå gleder Pekka seg skikkelig til Vei og Anleggsmessen, der skal han vise nye krefter og sørge for at om lag 350 ungdommer fra yrkesfaglige linjer skal få se og oppleve hva anleggsbransjen har å by på av yrkesvalg.

Vei og Anlegg 1984

Vei og Anlegg 1984

Etter flere messer på Ullevål Stadion, en tur innom Fornebu flyplass så måtte MGF se seg om etter et egnet areal for fremtidige messer utenfor Oslo.

Erik Presthus Epiroc

Vært med så lenge jeg husker

Vei og Anlegg er Nordens største anleggsmesse, og vi har vært med på den så lenge jeg kan huske. Det er et event, en opplevelse og en møteplass som ingen i bransjen vil være foruten. Og denne gangen vil det komme til å bli ekstra spennende.

Vei og Anlegg 2000

Vei og Anlegg 2000

Revolusjonerende teknologi i anleggsmaskiner ved tusenårsskifte. Fagbladet Anlegg & Transport har gjennom mange år hatt fyldige reportasjer i utgaven etter Vei og Anlegg, og de skrev blant annet følgende om Cat 365B-graveren…

Sjekk hvor mye du kan tjene som lærling!

Det er ganske klare regler for hvordan lærlingene skal avlønnes. Men det er snakk om minstelønninger, og siden svært mange bedrifter mangler fagfolk, kan det bli mer. Du slipper studielån, som folk sliter med i årevis. I stedet begynner du å tjene litt..

Arne Knaben og David Kristianslund bilde

Vi driver i en relasjonbransje

Volvo Maskin har største stand på messen og de gleder seg til messen. Å treffe sjåførene, brukerne av maskinene våre, få deres tilbakemeldinger og snakke med dem om deres hverdag, er virkelig noe vi ser fram til i lang tid på forhånd.

1987-VeiogAnlegg

Vei og Anlegg 1987

Det ble arrangert charter-turer fra våre naboland og det kom besøkende helt fra Saudi Arabia til Hellerudsletta….

Gjerstad messebilde

Gleder meg til å møte kundene våre

Jeg gleder meg virkelig til å være på en fysisk messe og møte kundene våre, sier Stig Kjetil Haugsvær i Gjerstad. Det er ingen tvil om at man både bør følge Vei og Anlegg i sosiale medier, og ikke minst være til stede på messen, sier han med ettertrykk.

Vei og Anlegg 2003

Under 2003-messen var det Bilia Maskin som hadde den største standen, men det var som vanlig flere som hadde store stands, deriblant Nanset Standard….

Espen i Epiroc bilde

Borerigg med batterikraft

Espen Paulseth, markedssjef underjord hos Epiroc Norge, foran tre-boms-riggen XE3C. Dette er en borerigg som har vært på det norske markedet i flere år, og brukes i vei- og jernbanetunneler over hele landet….

Topp moderne tradisjonsbedrift

Det er lenge siden vi begynte med elektrisk drift av mobile maskiner. Faktisk leverte vi vel de første så tidlig som for 20 år siden eller noe slikt, sier daglig leder Thor Åge Gitmark….

Vei og Anlegg messe 2006

Vei og Anlegg 2006

Det var gode tider i anleggsbransjen det året og Bjøro Håland hadde flere strenger å spille på. Som maskinselger kunne han vise frem nye….

Hørt om Efficient Load Out?

Dette systemet er tilgjengelig for alle typer entreprenører som har en gravemaskin som laster et antall lastebiler sier David Kristianslund, salgsdirektør Volvo Maskin AS….

1997_VeiogAnlegg_GårdIndustri

Vei og Anlegg 1997

Miljøaktivisten Kurt Oddekalv fra Norges Miljøvernforbund, fortalte om ombruk og gjenvinning av brukte bygningselementer…..

Vei og Anlegg 1974

Vei og Anlegg 1974

Oljekrisen som rammet den vestlige verden i 1973, gjorde at flere store maskinprodusenter ikke klarte å levere til avtalt tid, noe som preget….

Liebherr beste stand 2018

Hils på Corinna hos Liebherr-Norge

Messe er travle dager, avbrekk fra hverdagen, møter med hyggelige og blide mennesker. Som utstiller på messa er dette høydepunkter….

Vei og Anlegg messe 1991

Vei og Anlegg 1991

Besøkstallet for messsen falt og etter messen i 1987 stupte maskinsalget frem til 1990. Det var knyttet stor spenning til årets messe….

Vei og Anlegg 2009

Fra rekordsår til “full brems” over natta i anleggsbransjen kom 2009-messa som en positiv innsprøyting. Maskinforhandlere mobilisert og ….

Hils på Jenny hos Pon Equipment

Hils på Jenny hos Pon Equipment

Er du nysgjerrig på hva Jenny hos Pon Equipment skal i februar 2022 og hvorfor hun GLEDER seg? Jo TAKK for at du spør sier hun, jeg skal …. LES MER

Vei og Anlegg 1969

En vellykket utstilling i 1966 medførte at Maskingrossisternes Forening (MGF) ble forespurt av Nordisk Vegteknisk Forbunds om vi kunne ….

Vei og Anlegg 1966

Under Den Tekniske Messen i 1966 ble noe av utstillerarealet ved Norges Varemesse på Sjølyst brukt til å vise frem anleggsmaskiner. Blant utstiller….

Sitter du godt?

Sittekomfort er viktig hvis du tilbringer store deler av din arbeidsdag sittende i en arbeidsmaskin. Det kan Age fortelle deg alt om på messa i februar 2022.
MEN vi ville snakke med Aage om ….